Vinuri

Ecaterina Socolova
Ecaterina Socolova
Sommelier Pegas Terrace&Restaurant
Pegas Terrace & Restaurant este un restaurant cu o imagine exclusivă și merită să aibă o filozofie aparte a vinului. Fiind un somelier profesionist cu mulți ani de experiență, atunci când am întocmit lista de vinuri pentru Pegas Terrace & Restaurant, am avut drept scop ca fiecare oaspete al restaurantului să poată comanda un vin pe placul lui, care se va potrivi armonios cu felul de mâncare preferat.

Vinul selectat și servit corect vă va ajuta să apreciați pe deplin armonia acestei băuturi. Lista de vinuri a restaurantului reprezintă imaginea sa. Factorul decisiv în procesul de selecție a vinurilor pentru restaurantul Pegas a fost dorința de a exclude complet din meniu vinurile răspândite pe larg. Am decis să pun accentul pe producătorii locali, care nu sunt cei mai mari producători pe piață, însă care se deosebesc printr-un stil unic de vinuri și o varietate de gusturi și arome.

O listă de vinuri este un organism viu care trebuie să evolueze și să se dezvolte împreună cu cele mai noi tendințe în domeniul vinificației și în conformitate cu noutățile din meniu. Vizitând Pegas Terrace & Restaurant, puteți fi sigur că în orice zi veți găsi ceva gustos, interesant și unic.