Pegas Restaurant Tradiții culinare, demne de gustul tău! Cucerim gurmanzi cu soluții culinare îndrăznețe ale bucătăriei fusion. c c
 

Despre noi

“Gustul perfect al mâncării necesită experiență, pasiune, însă cel mai important – o atenție meticuloasă la detalii. Acea simplitatea aparentă a rețetei ne indică doar, că fiecare detaliu neînsemnat a fost adus la perfecțiune, iar acest lucru se resimte în gustul final al mâncării.”

Proprietara Pegas Terrace & Restaurant

Nu se pune la indoiala deservirea pe care o manifestati! Este loc de mai bine la mici detalii, dar si asa sunteti 100% calitate! Petrecerea a primit un gust aparte si datorita chelnerilor receptivi si calificati, Multumim "Lor"!

Chihai Tatiana

Un local perfect pentru a petrece timpul cu prietenii sau familia. Bucatarie gustoasa si deservire la cel mai inalt nivel. Recomand!

Alla Alla

Bucate delicioase, aspectul la nivel european!

Maria Ciochina

Pentru mine Pegas de mult timp a devenit restaurantul preferat din oras - de la ambianta relaxanta, staff de nota zece pana la bucate care intr-adevar impresioneaza... asta a fost motivul pentru care l-am ales pentru a sarbatori un eveniment important din familia noastra. Am fost tratati din primul moment cu cea mai mare atentie atat de administratorul Vasile, cat si de Bucatarul care ne-a ajutat sa facem un meniu corespunzator. Va multumim si sper ca sa avem cat mai multe motive ca sa savuram din bucatele Dvs.

Alina Paladi-Cosoveanu

Sunt incintata mereu de atitudinea intregii echipe. Mincarea este deosebita si de fiecare data revin cu drag! Sper sa ramineti la fel de receptivi si sa continuati cu aceasi daruire ceea ce faceti!

Victoria Dercaci

Super! Mancare foarte gustoasa si atmosfera regala! Succese in continuare!

Victor Grosu

Gatesc foarte gustoase. Loc confortabil!

Nataly Miliuk Shvet
g
Cartea de vinuri

Servim vinuri care completează perfect bucatele și le dezvăluie gustul

d
Meniu de carne

Carne de miel, сarne de iepure, сarne de vită — rețete actualizate și servire originală

d
Atmosfera plăcută

Ferestre mari, o sală luminoasă, terasă spațioasă și muzică ușoară

d
Deservire impecabilă

Standarde înalte de deservire & ospitalitate moldovenească

 

Pegas Terrace & Restaurant vă servește

Dimineața vă servim un mic dejun sănătos, pentru prânz oferim bucate și gustări energizante. Iar la cina vă vom servi bucate cu gusturi gastronomice rafinate și o muzică ritmică pentru a vă aprinde pasiunea din suflet.

 

Bucătarul Chef vă uimeșt

O abordare personalizată în prepararea mâncărurilor din bucătăria europeană și locală, cu accent pe meniul de sezon. Combinația de gusturi bogate și tendințe mondiale a devenit o bază gastronomică în bucătăria Pegas Terrace & Restaurant.

Bucătărie europeană cu gustări moldovenești reinventate, servite original și ingrediente mereu proaspete. Plăcerea gastronomică la Pegas Terrace & Restaurant nu este una scumpă, însă își merită pe deplin prețul.

Dimineața și în timpul zilei, vă așteaptă micul dejun, prânzul și o atmosferă pentru întâlniri (inclusiv de afaceri). Seara facem muzica mai tare ca cina să fie nu doar o masă delicioasă, ci să aveți și un timp de odihnă de neuitat.

Pegas Terrace & Restaurant — un teritoriu pentru întâlniri de succes și pentru cine de familie fericite

  • Terasă de vară spațioasă
  • Teren de joacă echipat
  • Parcare pentru oaspeții restaurantului