White Hall Pegas Restaurant

White hall în Chișinău

White hall este o sală albă separată în incinta Pegas Terrace & Restaurant și un local perfect pentru organizarea evenimentelor și festivităților de orice gen. Spre deosebire de celelalte încăperi ale restaurantului, sala albă se distinge printr-o ambianță solemnă, o atmosferă de sărbătoare, și siguranța pe care o oferă spațiul privat. White hall are o capacitate de 60 locuri.

Banchete

În oferta noastră veți găsi un meniu deosebit pentru banchete, de asemenea putem întocmi un meniu individual pentru Dvs. și pentru oaspeții Dvs., care se va potrivi cel mai bine evenimentului. Un meniu personalizat pentru o zi de naștere, aniversare, sau nuntă este o posibilitate perfectă pentru a sublinia importanța și exclusivitatea unui eveniment.

Private events

Pentru a găzdui un eveniment privat, Pegas Terrace & Restaurant oferă serviciul sală albă închisă. Vă oferim deservire, mâncare și o sală care va fi exclusiv la dispoziția Dvs.

White hall este folosită ca sală de restaurant obișnuită în zilele în care în ea nu au loc evenimente private și banchete. Acest lucru înseamnă că puteți servi prânzul sau cina într-o ambianță plăcută, savurând cu plăcere aroma și gustul bucatelor gustoase a restaurantului.