din 2001

Restaurantul PEGAS

Pegas Terrace & Restaurant a fost a fost înființat cu aproape 20 de ani în urmă în baza unui magazin mic ce comercializa cele mai bune produse din carne din Chișinău. La început, acesta era doar un mic bar cu grătar, cu patru mese, în care se vindeau crenvurști și cârnăciori delicioși, de dragul cărora pe atunci se aduna tot orașul.

Astăzi, Pegas Terrace & Restaurant este un standard al gustului și calității, care cultivă o cultură gastronomică rafinată în rândul locuitorilor Moldovei și surprinde plăcut oaspeții din străinătate. Ne perfecționăm constant, adăugând bucate noi în meniul nostru și actualizându-le pe cele deja existente.

Bucătăria

Europeană, moldovenească, internațională (bucătăria fusion). Am adaptat reușit meniul nostru și pentru vegetarieni. În meniu veți găsi, de asemenea mâncare dietetică și fără gluten.

Serviciile noastre

Întâlniri de afaceri
Odihnă cu familia și copiii
Cine romantice
Desfășurarea banchetelor
Odihnă cu o companie numeroasă
Mese confortabile pentru doi
Bucate la comandă cu livrare
Serii gastronomice tematice

Valorile noastre

Suntem onești, responsabili, transparenți, organizați și foarte pozitivi.

Proprietara restaurantului
Bucătar Chef
Cofetar Chef

Nu se pune la indoiala deservirea pe care o manifestati! Este loc de mai bine la mici detalii, dar si asa sunteti 100% calitate! Petrecerea a primit un gust aparte si datorita chelnerilor receptivi si calificati, Multumim "Lor"!

Chihai Tatiana

Un local perfect pentru a petrece timpul cu prietenii sau familia. Bucatarie gustoasa si deservire la cel mai inalt nivel. Recomand!

Alla Alla

Bucate delicioase, aspectul la nivel european!

Maria Ciochina

Pentru mine Pegas de mult timp a devenit restaurantul preferat din oras - de la ambianta relaxanta, staff de nota zece pana la bucate care intr-adevar impresioneaza... asta a fost motivul pentru care l-am ales pentru a sarbatori un eveniment important din familia noastra. Am fost tratati din primul moment cu cea mai mare atentie atat de administratorul Vasile, cat si de Bucatarul care ne-a ajutat sa facem un meniu corespunzator. Va multumim si sper ca sa avem cat mai multe motive ca sa savuram din bucatele Dvs.

Alina Paladi-Cosoveanu

Sunt incintata mereu de atitudinea intregii echipe. Mincarea este deosebita si de fiecare data revin cu drag! Sper sa ramineti la fel de receptivi si sa continuati cu aceasi daruire ceea ce faceti!

Victoria Dercaci

Super! Mancare foarte gustoasa si atmosfera regala! Succese in continuare!

Victor Grosu

Gatesc foarte gustoase. Loc confortabil!

Nataly Miliuk Shvet