Victor Prodanov

Bucătarul Chef al Pegas Terrace & Restaurant

“Îmi place când reușesc să gătesc gustos pentru oameni. Simt plăcere când în bucătărie se întorc farfuriile pustii și oaspeții sunt mulțumiți. Consider că formula de succes a unui bucătar chef bun este să-ți iubești munca, căreia te dărui în totalitate, și să-ți iubești echipa.”

Victor și-a început cariera sa de bucătar la Școala profesională superioară de turism marin din Odesa, urmată de anii de practică pe nave în diferite colțuri ale lumii.

Mai târziu urmează studiile și pregătirea profesională în Franța și Spania: bucătăria clasică franceză a studiat-o la Institut Paul Bocuse, iar la Basque Culinary Center – bucătăria spaniolă modernă. Apropo, Institut Paul Bocuse este prima școală franceză care a primit o stea Michelin pentru restaurantul său de instruire.

“Am depus mult efort în elaborarea meniului restaurantului Pegas Terrace & Restaurant, prin urmare veți găsi că gustul fiecărui fel de mâncare este marcat de mine ca și autor. Aceasta este o mâncare bună, înțeleasă și gustoasă, pe care o gătesc după gustul meu și pe care o ajustez în conformitate cu tendințele gastronomice.”

Informații interesante despre bucătarul Chef al Pegas Terrace & Restaurant

Experiență de muncă 27 de ani, inclusiv ca Bucătar Chef – 16 ani
Bucătar Chef la Pegas Terrace & Restaurant – 4 ani
Cel mai scump fel de mâncare gătit este terina de homar cu caviar negru și bulion de roșii gelificat în valoare de 130
Victor a pregătit primul său fel de mâncare la vârsta de 7 ani. Era ciorba kharcho.
Specializare – carne, pește și sosuri
Bucate preferate – cotlet de porc, salată Olivier, răcitura

“Eu cunosc cât este de dificil astăzi să surprinzi un oaspete cu gusturi rafinate, deci nu vă voi promite aceasta. Însă pot spune cu certitudine că mâncarea în restaurantul nostru va fi delicioasă!”